Baziran na Touaregu V8 TDI
0
Volkswagen Snowareg je gospodar zime
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogul\' dva? Stranka plaća.
a gdje naci ratkape za njega?
GAZ 2330 je vozilo za sneg a ne ovo g ovno. http://www.youtube.com/watch?v=i-naozE6dMg GOLF - G-ovno O-motano L-imenom F-olijom
Mala maca za Landcruisera!!
Lada niva je gospodar zime
Ljudi jel´ ovo onaj s Top Geara, Jeremy Clarkson na slici 5?
Sine dragi kad je ovo Subaru napravio sa Imprezom i Ken Block je vozio VW još proizvodio staru bubu...
nije on gospodar zime. ko misli da jeste...naivan je ko naivna umjetnost
jesu l mu zimske gusjenice?
Cirkus....JEDNA JE TOYOTA
i kazem OPA GANGAM STYLE JODZA
U mene đedo vakog Juga vozio.
Ovim se Land Rover igrao još prije 30 i više godina. Kome oni prodaju mooda za bubrege? Običk kit koji možeš staviti na svaki auto.
Ma moja Lada Niva je zakon, jos kad stavim lance na nju, nevjerujem da me ovaj moze pratiti ;)
Djesi mozak, taj Mattracks mozes montirati na traktor, motor(cetverotockas), pickup auto (Amerika). Motor od traktora samo ono da ide preko blata i sl. VW je napravio \"unikatni\" zbog toga sto je namjenjeno za tu vrstu, a ne \"naknadno\" da ugradjujes. I to nepokrece motor od traktora ili kako vec, nego V8 4.2. Ispeci pa reci, malo vise razmirsljaj i ako ne volis VW kao sto se vidi u komentaru, ti i ostali hejteri vozdra sa vijesti \"Volkswagenovih noviteta\"!
Za ove malo manje upucene: http://www.mattracks.com/ Svako 4x4 vozilo se može konvertovati na ovaj sistem....i to nije ništa novo....i da stvar bude smješna, postoji oooodavno :) za one malo pametnije, ima youćune servis, pa neka naćunaju gorepomenuti pojam...sve će im se samo kazati.... A to da je ovaj VW unikatan, unikatan je koliko i moja ćuna! haj sad, zdrao
kojem qurcu ovo sluzi ?