Novi Phaeton donosi promjene
10
Volkswagen najavio unikatni dizajn za nove modele
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sa ovakvom reputacijom, VW nek proizvede GOVNO na točkovima, prodat će ga :D
nihade, ili ko je vec sada glavni u asi dole.... molim vas rezervisite mi ovaj novi prvi paethon koji dodje.
EXTRA dizajn kao i kvalitet svih vozila VW grupacije...za razliku od Renauljt Sitrojen i Peuzeuljot koji su auta zabe i bube..pozzzzzz
skydiver@ hahaha, vw \"statusni auto\"!!!!!!!!!!!!!!. Mozda ce golfovima dolaziti na crveni tepih u Hollywoodu
VW nikada nije bio dizajn vec KVALITET.A ti \"hahaha\" ne jedi G,u USA im se smiju oni koji nemaju pojma da osim USA na svijetu postoji jos kontinenata i drzava.Za sve one sa imalo vecim IQ volkswagen je status auto.
VW i dizajn to su dva razlicita svijeta
Ovakva izjava znaci da ce Volkswagen propasti. Najgori automobili na svijetu. U USA im se smiju. Nemaju prolaz niti ce ikada.
a gore vala nisu ni mogli od ovoga sada...
Sulejman Tihić če se obradovati
ma i vrijeme je valaa...aBd da mi je vidjet i to!!!
Hehe i opet će ostati samo narodni auto...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.