Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fsntazija auto za voznju. danas ssm ga probso 20km. ima dobar ubrzanje tiho ide i komotan je ima mnogo prostora. 205ks motor. ac klima funkvionise fenomenalno bolje nego u fosilnim autima. Tiguan uskoro ide u zsmjenu za id3 ili mozda skodu enyaq definitivno
Kako pet, a zadnja vrata se ne otvaraju? Nije to nesto dobro. Provjerite to vi dobro.
Baš me čudi da je Njemačko auto dobilo pet zvjezdica na Njemačkom testu. Šok i nevjerica. Koliko je relevantan ovaj test govori činjenica da je ono smeće od Golfa 8 dobilo 5 zvjezdica iako su mu se otvorila vrata i samim tim je neko od putnika mogao ispasti iz vozila. Dovoljno je pogledati odakle se najviše finansira firma Euro NCAP.
@kIixHR Euro NCAP je zajednicka Evropska organizacija za testiranje, Njemci imaju svoj lpkalni TuV i ADAC
@klixHR Izgleda da si i ti ispao iz vozila?