Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitam ja starog: "kad cemo mi imat golfa VI?" kaze on: "kad izadje golf XV!!" :D
dobro ovo je vagon nekakav jaci aman, a gdje je ne pecat nego lokomotiva koja ce vuci ovaj vagon
KARNA
imali sada ovaj vagon servo, ili rade na tome.
jahorinac,sta ono ti nesto motion, postoji utrka kroz pustinju renoa 4 ali je uvjet da je motor razradjen tj. da je presao min. 200.000 km. jahorinac wake up. nemoze golf ni u sta nikakve trke jer je njemu do 160.000km, tač motor, i malo jaci gas stigne klip kariku.
mozda moze imt vuci ovaj vagon a rundi ce se znojiti ruke pa ce staviti cupavac na volan
a ko ce platit lokomotivu, gdje je lokomotiva. hocel biti kao koncar sto se kvari ko nova.
cuj pogon na 4 tocka, pa na svakom vagonu se pokrece svaki tocak ali gdje je lokomotiva da ga povuce, niste kazali.
jahorinac a taj tvoj kako ono 4 mo nesto, od kojeg je djipa bolji mislim od kojeg modela tog americkog terenca, na kojeg si mislio, od onog iz 1941-1945 nije garant. a kako bi ga poder'o reno 4, pa pravio se 40 godina, zna se sta je neprevazidjeno. golf 4 nikad nece dostici slavu, kvalitet renoa 4, nikad.
leš-crvena dvica taxi pred mercatorom, smrdi unutra, vozac bez zuba bazdi ko hala,visoko IQ pogled i stav, i pita trudnicu jesi li li to bremenita.
@a, ej bolan nije do kvalitete nego ga namazu go..nima pa se ljepe gov..ari
meni je babo reko da ce mi kupiti novog goolfa 2, ali onda moramo dozidati stalu
kad porastem bicu kengur, ovaj gooolf
Bolji moj Golf 2 syncro ! 89'
ćihu, ćihu ćihuhu,....tu, tu,
sto ba lozite runde, sad ce ovaj vagon upregnut po drva, balvane, balegu, sijeno, a skontat ce da su prevareni i da je bolje 2 konja, 2 vola, traktor imt za kosine, heravog terena, potrosit ce svu ustedjevinu sa baustela, i onda pasti u ocaj s tim ''jakim vagonom'', shvatajuci da su prevareni. p.s. ima jedan vozi golfa a polozio malu maturu, doduse u travniku privatno.
golf go.no ejj sabani,ejjj, rundovi, ejjjj, mrmoti ejjj, sta vam je u glavi ejjj, ma pustite vi cecu,seselja,draganu, corbu, kopajte nos, pljujte, bacite cigaru i kutiju kroz prozor, i kazite ova noookia dobra sve lagano na njoj. p.s. ne zaboravite zagrliti volan, mozda ima servo taj vas vagon ili pripremu za servo, ili je iscurilo servo ulje, jer nikad se ne zna, nista vas ne smije iznenaditi, u stali pored krave i starog fapa mora biti mjesta za crveni gooolf. dace pasukan samo kupi loz.