Veoma rijedak primjerak
787
Volkswagen Golf 2 GTI G60 košta 27.000 eura
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeeee...ovo je bila masina....svaka cast indzinjerima koji su osmislili g2...40 godina na cesti i jos se vozi....zna li neko...ima li mercedesa od 40 godina danas na cesti?..ili bmw?..ili alfe?
@3746754 Nema Alfe u voznom stanju da je 10 godina stara, a kamoli 40
@3746754 Brate uzmi malo pa se informisi, ne lupetaj gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ihh sta bi dali ovi nasi iz buca potoka za ganje...
Bio i osto lijep
Iskeširaš 27k eura a hladiš se tako što otvoriš prozore, drndaš se u njemu k'o na konjskim kolima a od buke ne čuješ ni svoje misli ....
Getača.
Vrijedi on i više
GRMI
kakav dizajn j*t
Za te pare mozes kupiti auto sa kojim mozes i na more ici a sa ovim fosilom samo retardima kos sto je vlasnik mozes cijediti mast. Nikad nisam kontao zasto ljudi daju tolike pare za fosile za koje nema ni dijelova niti ima majtora niti se ljudai mogu koristiti. Imas para da kupis Merscedes G ili GL; volvo xc90; BMW X5... a ti kupi fosila koji ni klimu nema.
Stvar je u tome da osoba koja kupi ovo auto vec ima ta sto si ti nabrojao...
Da kosta 200000 opet je dvica
na olx-u svaki drugi kraj 1991 haman pa 1992. i naravno svaki u perfektnom stanju.
Mokri san svakog Bosanca
Garant bi naš bošnjo u njega tovario sijeno, stoku, građevinski materijal uz uzrečicu: "Ja sam njega kupio, nije on mene"