auto
0

Volkswagen Caddy Furgon u akciji "mala rata, velika pomoć"

Porsche Sarajevo, ovlašteni trgovac za prodaju Volkswagen vozila putničkog i privrednog programa, Audi, Seat i Škodu, za ljubitelje Volkswagen vozila pripremio je specijalnu proljetnu akcijsku ponudu pod sloganom "Mala rata, velika pomoć" u kojoj je omogućio ostvarenje nevjerovatne uštede na modelu VW Caddy furgon.

Isplati se požuriti, jer u navedenoj akciji popularni Volkswagen Caddy furgon može biti Vaš uz mjesečnu ratu 399 KM i gratis dva servisa na 15 i 30 hiljada pređenih kilometara.

Akcenat ove akcijske ponude je stavljen na povoljnim uslovima finansiranja obezbjeđenih u saradnji sa Porsche Leasingom. Prilikom kupovine modela VW Caddy furgon putem Porsche finansiranja, pogodnosti za kupca su minimalno učešće u visini vrijednosti PDV-a i period finansiranja od 60 mjeseci.

Akcijski Caddy furgon 1.6 TDI od 55 kW (77KS) dolazi sa opremom kao što je ESP, klima uređaj, priprema za radio, servotronic volan, zračni jastuk za vozača, elektornska blokadu motora, gumena podna obloga u vozilu, centralno daljinsko zaključavanje.

Zainteresovani se moraju brzo odlučiti i posjetiti Volkswagen salon - Porsche Sarajevo zbog ograničenih količina vozila kao i roka trajanja specijalne ponude. Akcija traje do kraja maja 2017.godine ili do isteka zaliha.