Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam dva potpuno originalna Citroena 2CV i slažem se da se ne može bacati u isti koš kao što je more Golfova 2 i sličnih šklopocija. Da ne bude zabune smatram da i originalni Golf 2 treba biti svrstan i oldtimere ali večina ih je smeće što se transparentno vidi na našim cestama. U Holandiji je oldtimerima sve đaba jer su kulturna baština države.. Kod nas je situacija nakaradna što je pak odraz cijelog stanja u državi a ne samo u ovom, po mnogima, minornom pitanju.
prodajes li jednog spaceka
Naš problem nije što se oldtimeri ne mogu da registruju nego što mogu.
Placamo tehnicki pregled koji je protuzakonit vise od godinu dana i sta hocemo sada. Hebu nas u zdrav mozak a mi sutimo.
lola vozi golfa 2, ugrožava sve učesnike u saobraćaju, dijelovi otpadaju ostaju po cesti i on/a treba platiti jeftiniju registraciju, e pa neće da može
Dobra vijest za vlasnike golfa 2.
a zakon o sezonskim vozilima, motor, kamp prikolica, radne mašine? Dajes pare za njih citavu godinu a koristis par mjeseci, u ostalom sto ne naparave da se vozilo moze registrovat na koliko ja hocu mjeseci, izracunaj sve takse koliko kostaju na par mjeseci registracije vozila i zdra'o!
Znaci ako nemas TAS- ove diskove i disk plocice pusiona
Super
sto Senci reklamira svoju Al Capone vozilicu i na klixu
Imam Golfa 2 1.3 benzin 84 godiste, dijelovi originalni. Golfac je k'o nov
zamjena za patike s profila?
@PeeZ 900 KM
Golf 2 .....