Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo se udebljala hostesa
@BuggsBunny ma spor metabolizam haha
savjet ovim bilmezima sto divljaju kroz naselja da se fino prijave na takmicenja ovog tipa i nek testiraju brzinu,a ne da svaki dan pune crne hronike..
mogli su nac nesto zgodnije a ne mischelin bebu postavili
svaki muto nosi žuto
idioti na ovakvim manifestacijama se pokazuje i dokazuje brzina i umjece voznje a ne kako to vi radite po gradskim ulicama i ugrozavate zivote nevinih
Koliko kubika ima ova u zutom?
pa mogli ste neku vitkiju naci
zuti gepek ojhaa
Žuja je zakon !!
Jedan od rijetkih zajednickih okupljanja bosnja i rvata...
Auuu prdare u ove tozu
samo mi nije jasno sta je ovaj dosao sa fabrickim BMW-om 5... valjda bi po nekom obicaju biti malo napucana neka auta..ne to klasicno kao ajde fabricki 3.0 245KS sta ce ove jade po 70-100KS da se ja pokazem..debil
a ove u zutom kolike balvane ima, kakva dronfulja fuj, samo cevape jede..sama mast...
@071SA pa nisam ni pas koji ce naskociti na svako zensko koje prodje kao ti..sto mozda objasnjava da ti ne guzis nista jer bi sve guzio bilo ovakvo ili onakvo...ja ne bi ..pogotovo ovako masne iz rostiljnice..
@071SA Eto ako moze nije moj tip previse je debela..moze tako?..ima nogu vecu od moje gdje ce mi se to svidjati..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vikend u Mostaru u znaku seljakluka.
Omg, krokodil na slici 8 !
Korida je za ovo kulturni dogadjaj!
svaka joj cast za guzu i noge
Jel to sarkazam ili?