|

Veliki servis za 599 KM

Veliki servis za 599 KM
0
S
Sarajevo-x.com
18.2.2011. u 18:40
15
komentara
0

dijeljenja
Veliki servis za 599 KM
Renault je za vlasnike svojih automobila u Bosni i Hercegovini pripremio novu servisnu akciju, posebno namijenjenu vlasnicima starijih vozila sa većim brojem pređenih kilometara, kao i vozila kod kojih je tvornička garancija istekla. Navedena akcija se odnosi i na vlasnike Dacia automobila.
U okviru navedene akcije, posjetom ovlaštenog Renault i Dacia servisa moguće je izvršiti uslugu velikog servisa (garnitura zupčastog remena, kanalni remen, vodena pumpa, tečnosti...) po jedinstvenoj cijeni od 599,00 KM za sve Renault i Dacia modele, te zamjenu kočnih pločica već od 59,00 KM, koliko košta na primjer za Renault Clio prve generacije. U cijenu usluge je uračunat materijal, rad i PDV.

Na ovaj način Renault i Dacia još jednom pokazuju brigu za vlasnike svojih vozila, te
naglašavaju potrebu redovnog održavanja bez obzira na starost automobila, kako bi isti besprijekorno funkcionisao dugi niz godina. Naime, velikim servisom produžava se radni vijek automobila i izbjegava mogućnost trajnog oštećenja usljed pucanja pogonskog remena, dok je zamjena kočnih elemenata od presudne važnosti za ukupnu sigurnost.

Navedenom akcijom Renault i Dacia ujedno žele na praktičan način otkloniti sve
predrasude kupaca vezane za veliki servis kao jedan od najkompleksnijih i najskupljih
zahvata u životnom vijeku automobila koji nije nužno zlo, već realna potreba, a koja ne mora obavezno biti preveliko finansijsko opterećenje.

Ova akcija traje do 31. marta 2011. godine.
Prijavi grešku


Komentari (15)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...