auto
8

Velike uštede pri kupovini redizajniranog A3 modela u Inter Auto Tuzla

Inter Auto Tuzla je pripremio posebnu akciju Audi modela, A3 Sportback i A3 Limuzina sa bogatom dodatnom opremom po jedinstvenoj cijeni od 39.999,00KM.

Inter Auto Tuzla je za sve ljubitelje modela Audi A3 Sportback i A3 limuzina pripremio akciju kojom možete ostvariti uštedu do 11.586,00KM. Akcijom su obuhvaćena vozila sa lagera i poručena vozila do 01.12.2016 godine.

Posebne pogodnosti odnose se na modele Audi A3 Sportback 1.6 TDI i A3 limuzima 1.6 TDI sa unaprijed definisanim nivom opreme koji sadrži: Xenon svjetla, digitalni automatski klima uređaj, tempomat, zadnji parking senzori, naslon za ruke naprijed, grijanje prednjih sjedala, putno računalo, grijanje retrovizora, tri kraka multifnkcionalni sportski volan, Bluetooth, aluminiske felge, MMI radio plus.

Ponuda se odnosi na ograničen broj automobila. Za sve dodatne informacije posjetite Inter Auto Tuzla ili pozovite na tel. 035 247 247 ili na mail [email protected]

"Posjetite nas - sigurno ćemo pronaći Audi vozilo po Vašoj mjeri, odmah isporučivo i uz posebne uslove financiranja koje Vam najviše odgovaraju. Za akciski i bilo koji drugi Audi model zatražite svoju ponudu u Inter Auto Tuzla, na telefon 035 247 247 ili na mal [email protected]", poručuju iz Inter Auto Tuzla.

Novi redizajnirani Audi A3!

Ovaj uspješni Audijev model sada je još atraktivniji: Audi A3 približava se startnoj liniji s novim sistemima pomoći vozaču i motorima, kao i novo dizajniranim prednjim i zadnjim svjetlima. Novost u unutrašnjosti predstavlja inovativni koncept upotrebe i prikaza informacija – Audijev virtualni kokpit. Novi A3 dostupan je u izvedbi s troje vrata kao Sportback, Sedan i Cabriolet.

S raznim sistemima pomoći vozaču, novi Audi A3 ponovo podiže letvicu u premium segmentu kompaktnih modela. Dodatno unaprijeđeni Audi active lane assist i Audi pre sense front sistemi, uključujući predviđanje zaštite pješaka, čine vožnju u gradu i izvan njega još sigurnijom. Glavna značajka unutrašnjosti novog modela Audi A3 je Audijev virtualni kokpit. Ovaj inovativni koncept upotrebe po prvi put je dostupan u kompaktnoj klasi. Audijev virtualni kokpit najvažnije informacije o vožnji prikazuje u visokoj rezoluciji na TFT ekranu dijagonale 12,3 inča. I u području informacija i zabave novi Audi A3 ponovo postavlja nove standarde. MMI radio plus s 7-inčnim ekranom koji se električnim putem izvlači s vrha središnje konzole dio je serijske opreme. Opcijski dostupni MMI navigacijski sistem i MMI navigacijski sistem plus s MMI sučeljem u kombinaciji s Audi connect modulom u automobil donose mnoge online funkcije. One, na primjer, uključuju navigaciju s Google Earth i Google Street View putnim informacijama u stvarnom vremenu, kao i praktičnim informacijama o slobodnim parkirnim mjestima te odredištima, novostima ili vremenskoj prognozi. Iako su provedene vrlo male promjene dimenzija – dužina od 4,24 metra s međuosovinskim razmakom od 2,60 metara – novi Audi A3 čini se još sportskiji i izražajniji nego ikada. Njegova Singleframe prednja maska ima oštrije konture te je šira. Prednja svjetla su uža s prepoznatljivim vanjskim konturama. Ponuda motora za Audi A3 sastoji se od šest motora (tri benzinska i tri dizelska). Raspon njihovih snaga kreće se od 85 kW (110 KS) do 140 kW (190 KS).

Audi u novom A3 modelu nudi četiri cilindrični TDI motor zapremine 1.968 ccm u dvije izvedbe. Ovaj 2.0 TDI razvija snagu od 110 kW (150 KS) i obrtni moment od 340 Nm između 1.750 i 3.000 okretaja u minuti – a biti će dostupan i u izvedbi koja razvija snagu od 135 kW (184 KS) i okretni moment od 380 Nm između 1.750 i 3.000 obrtaja u minuti. Novi osnovni dizelski motor je 1.6 TDI koji razvija snagu od 81 kW (110 KS). Dostupan je u kombinaciji sa šest stepenskim ručnim mjenjačem ili S tronic sedam stepenskim mjenjačem s dvije spojke.

Novi Audi A3 serijski se oprema 16-inčnim točkovima, dok su 17-inčni dostupni u sklopu design i sport linija opreme. Matrix LED prednja svjetla, Audiju A3 sa svojim podrezanim rubovima pružaju prepoznatljivi novi izgled. Xenon plus svjetla dio su serijske opreme.