Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je ovaj plavi milicijski čuvao red i mir mogao si mirno živjeti, a sad ne znaš od koga prijeti veća opasnost, od lopova kojima je sve dozvoljeno i tolerisano, ili od "policajaca" koji nisu ništa bolji od tih istih lopova.
@zigosani i neka su, da hoće opet, jer ovaj glupi narod ako dobro ne dobije po leđima ne zna šta je zakon...
@zigosani prokleti sda fašista
Koliko je u to vrijeme kostao nov fico?
Ovo jucer je bio stinski praznik za oci i dusu.Pogotovu za one koji su uz OVOG MALOG PRINCA zivjeli zivot dostojan covjeka
Imao sam i vozio sam ficu, ali stvarno nemam nikakve nostalgije za tim autom koji je malen, tijesan, sa jako losom ventilacijom, koji slabo koči itd itd.Bilo i prošlo, fala Bogu
Cim vidim "Ficu" odnmah se sjetim filma NACIONALNA KLASA (definitivno jedan od 5 najboljih filmova ex yu kinematografije
https://www.dailymotion.com/video/x5vf42v https://www.dailymotion.com/video/x5vf42w
Gledaj balija, sto bale za ovom kantom. A gledaju da skupe 2000 KM, da kupe bijelog Renoa, starog 15 godina.
Đikani na aparatima.
Mnogi se vidim zajebavaju a'konto Fiće i nekih prošlih vremena a zaboravljaju da su se i u Italiji, Njemačkoj, Argentini... čitavoj Evropi i Južnoj Americi nekad vozile fićice! Proizvodili i u Njemačkoj, Argentini, Španiji, Jugoslaviji, Turskoj... To što su nam danas ulice zakrčene bjelosvjetskim smećem: ML, X 5, A8... i sipaju goriva za cvaju, ne odražava naš današnji standard, naprotiv, pokazuje kol'ko smo gluplji!
Naravno da se ne mogu uporedjivati danasnja auta sa Ficom koji je bio popularan prije 60 godina, kao sto se i BBI ne moze uporedjivati sa bivsom RK Sarajka, ali se takodje ne moze uporedjivati ni danasnji standard sa onim jugoslovesnkim jer se onda zivjelo mnogo bolje nego danas (cak i u vrijeme nestasica i inflacije tokom jednog perioda 80tih se bolje zivjelo nego danas a sta tek reci za plate u vrijeme Ante Markovica, koje su bile 3 puta vece nego sada)
Ovaj na fotografiji Nr 17 što je htio da ispadne duhovit ustvari je ispao polupismen! Ono što je on htio da nam poruči ispravno se piše "Wann ich aufwaCHse werde ich BMW" ("Kad porastem bit' ću BMW") osim ako nije mislio da će postati BMW samo ako Fiću opere?
Izgleda da ste obojica ispali polupismeni, to što ti pišeš još manje smisla ima.
@Gazda Volio bih "gazda" da mi to malo pojasniš? Kao i ova četvorica isto tako "pismenih" kao što je vlasnik Fiće i ti! Ne petljaj se ako ne znaš njemački jezik, ako znaš sve će ti biti jasno!
Osamdesetih sam sa rajom ficom Evropu obilazio, crvena sara i putuj.....a sad mi luksuz i do Al Ilidze.....eeee papci papci sjeme vam se pogano klerofasisticko zatrlo.
dobiješ grbu na leđima poslije par pređenih 10.000 km. grba vam ostane zauvjek.
Prevrnite tu milicijsku kantu iz doba zlocinca tita ako dodjem sve cu vam zapalit !!!
Ponjamke ti se Aliji na sred muzeja papane polupismeni.
Ovo ko nije vozio nije ni zivio 😍😍ćofi😍😍