Promo
6

Velika proljetna akcija Peugeot vozila u Auto Centru Blok

Akcija "Peugeot proljeće" koja je počela 20. aprila omogućava kupcima veoma povoljne uslove kako kupovine, tako i finansiranja, te uključuje po dva atraktivna modela iz putničkog i dostavnog programa.

Peugeot 208, može biti vaš za već 216,61 KM mjesečno, uz Active paket serijske opreme od koje izdvajamo Peugeot i-Cockpit system, ekran osjetljiv na dodir, automatski dvozonski klima uređaj, tempomat, Bluetooth Handsfree uređaj, kao i LED dnevna svjetla.

SUV Peugeot 2008, apsolutni hit na evropskim cestama, sa svojim dizajnom i ponudom prostora, čini savršen izbor prilikom kupovine gradskog automobila, koji će vas očarati svojom udobnošću, te niskom potrošnjom i na dugim putovanjima. U ponudi Style paketa opreme za 289,93 KM mjesečno izdvajaju se Peugeot i-Cockpit sistem, aluminijumske felge, metalik boja, zadnji parking senzori i komande na volanu.

Iz AC Blok napominju da su svi Peugeot putnički modeli opremljeni aktivnom i pasivnom sigurnosnom opremom kao što su ESP, ASR i ABS sistem, kao i tempomatom, te motorima sa start/stop funkcijom zbog smanjenja emisije štetnih gasova.

Ponuda Peugeot lakih komercijalnih vozila već duži niz godina bilježi odlične rezultate širom Evrope. Tako su u AC Blok pripremili fantastične ponude za kupovinu i finansiranje Peugeot Partner i Peugeot Boxer, koji svojom funkcionalnošću, izdržljivošću i niskim troškovima održavanja svaki posao čine lakšim.

Boxer obuhvata brojne modele, raspoložive u različitim visinama i dužinama i nudi vam optimalne troškove upotrebe vozila posebno zahvaljujući trojim motorima HDi. Primjeren je za sve profesionalne djelatnosti, ackijska ponuda se odnosi na L4H3 model sa 17m3 zapreminskog prostora I dizelskim motorom.

Ukoliko vaš biznis treba drugačije rješenje, AC Blok prodajno osoblje će pronaći idealno vozilo koje će zasigurno odgovarati vašim potrebama i vašem budžetu.

Za koji god model da se odlučite, uz ponudu finansiranja koje su pripremlje sa ovlaštenim leasing kućama u BiH, kupci Peugeot automobila imaju mogućnost da kvalitetno planiraju svoje bužete kako one u domaćinstvu, tako i one u kompanijama.

Više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 033 282 003 ili putem emaila [email protected].