Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kriza je samo za sirotinju koja kupuje kie , hyundaie, francuska sranja i sl.
joj sto ne mogu ovih sto kazu za francusko vozilo da je sranje... e takvi kao ti masovno ginu u onim ofucanim golfovima...jer pobogu njemu je bolji njegov golf 2 od bilo kojeg sto nije golf!
Para na paru, uš na fukaru.
Kako je ovo krenulo i u nas će bit ko što se pričalo za Albaniju prije 30 godina. Sluzbeni avion je nestao iz RS-a,predsjednik ima auto,a sve su šanse da će samo on imat i državnu TV. Dobro veće gospodine predsjedniće !
Onaj ko nije provozao ili imao Mercedesa ili BMW-a, pogotovo na duze staze, kao da nije ni vozao auto. sad ce neki reci i Audi je u klasi Mercedesa i BMW-a e nije Audi je luksuznija klasa VW ali je u svakom slucaju bolji od Francuza ili Italijana .............
Nema krize za milionere, a milioneri naravno mercedesa voze.
Tisto kupuju napravili su krizu
Jer je brend od povjerenja ... a i Njemačkoj ne ide loše.
Blentovino sirotinja nema sta da jede a i ne pomislja na auta!!!
Ekonomska kriza je u BiH. Ostatak svijeta je prije dvije godine izasao iz recesije....
jah kriza, nije kriza u Njemačkoj normalno, Njemačkoj su vrata trga širom otvorena, kako u mercedesu tako i u svim ostalim izviznim elementima...Njemačka, EU bolan EU!!!
Znaci masovno pranje para ...
naravno da jest... svi koji su osiromasili narode po svijetu korupcijom, drogom reketom ne znaju nista drugo kupiti nego mercedes jer je to navodni simbol viseg statusa nek ih dere mercedes kad su papci
sandzaklije