|

Uporedite i30 sa konkurencijom

Uporedite i30 sa konkurencijom
0
S
Sarajevo-x.com
14.1.2011. u 10:45
1
komentara
0

dijeljenja
Uporedite i30 sa konkurencijom
Vjerujući u kvalitet i ponudu na tržištu, Hyundai kupcima predstavlja zanimljivu kampanju pod nazivom "Uporedite Hyundai i30 sa konkurencijom". Na ovaj način Hyundai želi pozvati sve one koji su u potrazi za novim automobilom da jednostavno njihov model i30 "uporede sa konkurencijom" i donesu pravi zaključak o kupovini.
Hyundai i30, u redizajniranoj verziji, je najprodavaniji Hyundai model, kako na BH tako i na evropskom tržištu i predstavlja potpuno evropski proizvod. Prema novoj Hyundai ponudi u zamjenu za 21.275 KM kupci dobijaju model sa najboljom serijskom opremom u segmentu.

Uz to, Hyundai i30 se ističe sa velikim međuosovinskim razmakom, odnosno sa raskošnim prostorom za vozača i putnike, što dodatno utiče na sigurnost, koja je takođe besprijekorna i koju je zvanični euroNCAP ocjenio sa maksimalnih pet zvijezdica.

Za ovu cijenu kupci Hyundaija i30 u ponudi imaju 1.4 benzinski motor sa maksimalnih 109 KS u kombinaciji sa petostepenim manuelnim mjenjačem.

Dodatna prednost svakako jeste besplatni petogodišnji program brige za kupca "5x3 program" gdje kupci besplatno dobijaju pet godina garancije (ili 100.000 km), pet godina mobilne garancije i pet godina preventivnih pregleda u Hyundai servisima.

Novi program brige za kupca na tržištu, uključuje sva Hyundai vozila.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...