6. septembra
0

U Sarajevu prvi gradski road show

FENA
Toyota Adria - Predstavništvo za BiH 6. septembra upriličit će u Sarajevu prvi gradski road show za 12 modela Toyota automobila.

Show će početi u 11.00 sati ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu, a tokom ove cjelodnevne manifestacije građani Sarajeva moći će da testiraju prestižne modele Toyota automobila: avensis, raw 4, prius, LC, LCV8, hilux, hiace, aygo, yaris, auris, corolla i corolla verso.

-Cilj nam je da Toyota postane pravi lider na tržištu BiH. Radimo i repozicioniranje cijena. Bili smo skupi, a od sada ćemo biti samo malo skuplji u odnosu na konkurente, rekao je danas na konferenciji za novinare u Sarajevu direktor Toyota Adria – Predstavništva za BiH Muhamed Hajrulahović.

On je dodao da će Toyota u svojim salonima uvesti crvene i plave kartice koje će kupcima omogućiti da pohvale Toyota automobile ili da daju pritužbu, a sve kartice bit će upućene u Toyota Europe u Briselu.

Prma najavama, Toyota će ovih dana postati i zvanični prijevoznik Drame Narodnog pozorišta u Sarajevu, a namjera joj je da uz kulturnu podrži i neku naučnu instituciju.