Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesle su zapali ljubitelji s paket
Odmah se špekuliše da je podmetnut. Bilo je požara na autima koja su bila u pokretu prije ovoga. Ko je njih zapalio ? Tesla je na nedavnoj anketi proglašen od strane vlasnika za nepouzdano vozilo koje se češće kvari od benzinaca i dizelaša. A i Musk je pravo "simpatičan" lik.
Nedavna anketa 😂😂😂😂 vlasnici su najveca reklama za Teslu to je motto firme,zato i neizdvajaju ni 1 $ za reklamu za razliku od svih ostalih…..pitas ko ih je zapalio ? Pa procitaj tekst «simpaticni»
Njemačka malo pomalo postaje Balkan,u pravom smislu riječi!! Dobro ovo pravi Nijemci i trpe,šta se sve naselilo u njihovu zemlju,pitanje je samo dokle?;😎🤔
Nemaš ti blage veze o Njemačkoj jaruga moj. Vrijeme vrijednih i disciplinovanih njemaca je prošlo, njemaca koji rade 10 sati dnevno i svakodnevno. Njihov podmladak je vrijedan jednoj običnoj nuli, a mnogi su klošari koji npr. se bave ovim glupostima usljed besposličarenja. Mom kolegi s posla Simonu nije kriv stranac što ima 3 zuba u glavi, što popije i ispuši 2000 eura do 15. u mjesecu, ostalih 15 se ljuti na azilante čije države pustoše SAD i EU.
Nekome ne odgovaraju auta koja ne troše gorivo,ili novi hibridi koji troše 1,5 litar na 100 km u kombinaciji benzin-struja!!
najgore sto se neda ugasit, treba vode i vode🤣
Haj barem procitaj tekst i vidi da je pozar ugasen u roku od 1 sat i 10 min……
Malo po malo i ova Njemačka posta čisti Balkan..
Garant naftni lobi.
Smeće i jeste za plamena
samo dizelasi bajo
dizla ode i u istoriju i historiju i povjest. nema više niti da se čestito prodaju a i zabranjuju ih ili ograničavaju po gradovima.