Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nije Njemačka auto industrija propala, kao što klix predstavlja već mjesecima? Bravo za Toyotu, došli su do drugog mjesta.
Najbolji Suzuki Splash, auto koje se nikada ne kvari ( tako pise na olx.ba) ukucajte na olx.ba Suzuki Splash
VW zakon.
Zar ovo ne bi trebalo da znaci da cijena auta prije svega u Njemačkoj, pa tako i kod nas treba da padne, mislim na polovne. Pa sada je cijena auta kao iz 2012 godine.
Slika znaka VW. Ironicno, prvo sta izgubi sjaj i pocne zutjeti na autu, izgleda od jako loseg kvaliteta ga prave/lakiraju.
Ti se uhvatio znaka a sve ostalo kvalitetnije bacio u vodu 😂😂😂😂💪💪💪 jos si samo trebao ubaciti slavnu botovsku tezu da je njemacka ekonomija na koljenima i grca u dugovima te da ce se sutra raspasti 🙈🙈🙈
Pa kupis novi znak i zamijenis, ako ti je toliko bitan. A primjetiti ces da ti auto isto radi kao i sa besjajnim znakom