Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citroen premium brand??? WTF Klix??? citroen, peugeot i renol su premium auta isto kao što su huawei, samsung i lg premium mobiteli :-DDDDDDD Inače auto je lijep samo za žene i gay muskiće, ali za ono što nudi i loš kvalitet cijena mu je precjenjena za ovaj novac se može kupiti mnogo bolje auto pravih premium proizvođača....
Vidio sam jednog i to ga vozo vlasnik salona promocije radi. Nije ovo za BiH, neće bošnjo dat te pare kad moze uzet napucanu Octaviu po istoj cijeni :))
nije neki revolucionaran dizajn, nema onu jednostavnost i eleganciju koja je najznacajnija pri kupovini automobila, cjena od 32.054 KM do registracije za osnovni model je visoka za nas standard tako da mislim da ovaj model necemo cesto vidjati po nasim ulicama.
sladak autic , zanimljiv interijer ali je pomalo i skup za domacu kupovnu NEmoc. Ima isplativijih alternativa .
pravo :)