|

U Banjoj Luci premijerno predstavljen najnoviji BMW X7

U Banjoj Luci premijerno predstavljen najnoviji BMW X7
6
Klix.ba
18.5.2019. u 09:28
72
komentara
6

dijeljenja
U Banjoj Luci premijerno predstavljen najnoviji BMW X7
Autocentar Tomić doo, generalni uvoznik BMW vozila za Bosnu i Hercegovinu sinoć je u Banjoj Luci premijerno predstavio najnoviji BMW model THE X7.
Svojom impresivnom pojavom, simfonijom oblika, površina i linija, BMW X7 je pravo remek djelo koje ulijeva povjerenje već na prvi pogled. Nova dimenzija luksuza u BMW-u X7 oslikana je skladnim spojem impozantne pojave i osobnosti.
S obzirom na veličanstveni izgled, dojam lakoće i agilnosti postignut je uglađenim dizajnerskim linijama i atletskom figurom, a markantnost je zajamčena prepoznatljivim bubrezima i laserskim svjetlima.

Novi BMW X7 svim putnicima nudi prvoklasno iskustvo putovanja. Najfinija koža, impresivno ambijentalno osvjetljenje, peterozonska automatska klima te neizostavni dojam profinjene elegancije i vrhunske udobnosti na svim terenima stvaraju novu klasu luksuza.Povezanost i najnovije digitalne tehnologije predstavljaju još jednu važnu značajku BMW-a X7.

BMW-ov moto "Najbolje od najboljeg" primjetan je i u ponudi motora za X7. U ponudi su jedan benzinski i dva dizelska motora (svi sa šest cilindara) koji jamče luksuzni doživljaj putovanja.
Prijavi grešku


Komentari (72)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...