Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzas!!!!
izgleda ko obljepljena ves masina ...bas fantasticno
Pazi ima elektro podizace stakala ... padam u nesvijest vw se raspistoljio ...
Ovo bas dobro izgleda :D
zbog pandemije sve vise ljudi kupuje male autice kako bi izbjegli koliktivni transport..ovo je odlican auto za gradsku voznju jos na el .pogon da se smanji zagadjenje..ovo bi i vlada trebala pomoci i izgraditi vise stanica za punjenje i uvesti basplatno punjenje u zimskom periodu a za sve firme bi trebalo obavezno uvesti na parkinzima punjace.
Smart za sirotinju
@appleUser1605149467 odlican auto za grad, do posla, djecu u vrtic, za kupovinu..sta ti treba vise a mecku izvedi za vikend kad ces na dalju relaciju
Tekst preveden na translate
Unutrašnjost kao kod bake u kući,simpa