Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...do 100 km/h ti voziš auto; iznad 100 km/h auto tebe vozi... u mrtvačkom tabutiću različitih boja (u ovom slućaja srebrnkasta)... Sretno.
mozda u vasem servskom jugi,.,
Sve preko 500 ks je nepotrebno.
@bIackfieIder kad imas 300, hoces 400. Kad imas 400 hoces 500. I tako dalje. Ali realno do 300KS je bas dovoljno za sve.
@zed_the_bad kako mislis dovoljno,., recimo vi niste it bosne maknuli i koridora vc,., a ljudi voze kuda i kako i koliko brzo,., vama je dogadjaj ako vam se upali zeleni val od skenerijed do ilidze,., dok nekome nema pojma sta je to,., i da jos dodas na to d asu moderna auta sve teza, masine opterecene raznim klincima,., a snage normalnom covjeku nikada dosta,.,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi i G-power da od BMW-a nema nista pa presli na Mercedes
@yellow123 tamam tako,ko zna zna
@ante k... Da se razumijemo, nije ni Mercedes kralj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...kupiš ovo i laganice četeres. a cvaje "lete" poredtebe.
Ma onog u cvaji sramota pa proleti da ga ko ne vidi, a onaj ko ovo vozi laganica, da se svima pohvali :P Šalim se, ali da imam ovako stvarno bi po gradu vozio što može sporije.
@Lulic Senad ...morali bi ti ugradit "anti-sponzoruša" sustav :))