Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Eno moja 156 2.4 jtd skoro 400 hiljada na satu. Zamajac pri kraju i lafete su joj boljka, ostalo peri deri😉
Ako ispod nje nema ulja nema ni u njoj!!!
Niko se fijata nije navozao.
I onda je nadjes na zaustavnoj traci na nekom autoputu! Dizajn Alfe niko ne spori ali obradu i kvalitetu ...
@KlixAdminTenkre1 Ne pisem gluposti! Godisnje pravim skoro 80 000Km. Najcesca auta koja vidim pokvarena na zaustavnim trakama evropskih autoputeva su upravo Alfe, Fiati, BMW i francuzi. Znam ja ko je sta pravio, nije u tome bit. Mozda vas alfiste boli istina ali tako je.
Poljubila alfu pokvarili joj se zubi.
Konjino ovo ima ferarijev motor u sebi.
@dinooo1 cilj mog komentara je usmjeren na humor, o ukusima se ne raspravlja (stara poznata). Ako ti svaka recenica pocinjene kao i ova preporucujem osnovnu edukaciju. LP.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)