Moguće i povećanje snage
18

TechArt pripremio karbonski paket za Porsche Cayenne Coupe

D. B.
TechArt je poznat kao tuner Porscheovih automobila, a novost u ponudi su karbonske komponente namijenjene modelu Cayenne Coupe.

Ovi novi dijelovi i TechArtova Aero Engine Hood hauba dostupni su za Cayenne te ovom SUV-u daju više sportski izgled. Nazad je također novi spojler, aero zavjese (po jedna za svaku stranu vrata prtljažnika), krovni spojler s graničnim pločama, a sve je dostupno za svaki Coupe model. Međutim Air Intake Frames komponente za usis zraka eksluzivne su za Cayenne Turbo GT.

Suptilne promjene su ipak napravile veliku razliku u izgledu Cayennea Coupe, no TechArt nudi i poboljšanja peformansi. Ovisno o motoru, snaga može biti povećana do 739 KS.

Za one koji su spremni potrošiti više, moguće je modificirati unutrašnjost te dobiti nove felge. Na fotografijama su TechArt Daytona II felge dostupne s tri završne obrade, no nu ponudi su i Formula V i Formula VI dizajni. Kupci mogu dobiti dodatak za prednji spojler, kao i više sportski stražnji branik. Ipak, ove komponente nisu dio novog karbonskog paketa, tako da će biti potrebno izdvojiti još novca. Koliko body kit za Cayenne košta, javno nije objavljeno.

Eksterijer krase TechArt logotipi.