Agresivan izgled, sjajan enterijer
0
Startech tunirao Range Rover Evoque
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predobar !
De nek neko kaže da je Q5 vrh, da ga opalim šakom lagano :)
meni se nesvida kod ovog evoque da ima male prozore pogotov pozadi, sve u svemu mi se vise svida range rover od evoque i sto se tice tehnickih i fizickih osobina mu evoque nemoze posolit
Meni licno je ovo najljepsi i najprivlacniji cetvorotockas sto trenutno postoji. Ako je dobar, kvalitetan, ostaje da se vidi u skoroj buducnosti. Bas mi je extra samo zato sto nije ni SUV, ni dzip, ni obicna limuzina... Neki cudak ali lijep.
Preglednost je dosta dobra, jedino sto mi se nije svidjelo kod ovog auta su \"tvrdi\" amortizeri. Osjeca se kao da vozis neko sportsko auto, a ne dzip.
@123 E ovo auto je fakat preseravanje sa kožom i po plafonu ;-) btw kolika li je vozačeva preglednost iza ovih prozorčića???
E ovo auto fakat izgleda moderno i drugacije, a ne ko VW grupacija, isti dizajn od 80tih...