BMW Serija 7 iz Alpine
1
Spoj luksuza i performansi
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bmw=bayerische mistwagen :) i jopet prepiranje ko je bolji mercedes il bmw...ma dobri su oba...za mene, od svih automobila jedino s-500 (ili vise) i sedmica dolaze u obzir...bmw 3, 5, mercedes c klasa itd...ma to je sve smijesno bolan
dingospo da si pravi sarajlija nebi se tako ponaso na internetu ti kazes da je on imbecil al nisi ni ti nista bolji ako se sa njim svadjas preko interneta
BMW = BMW mit Mercedes wexeln
*dobronamjerno
rekao bih nesto na ovu prepirku. ovako sa strane, moze se samo zakljuciti da je lik nicka @mercedes bolestan ili pijan. ovaj clanak pise o novom autu a ova seljacina mijesa tu \"sarajlije\", \"ostale\", \"krajinu\" i ne znam ti ni ja sta sve jos... ocigledno prisustvo neke frustracije ili kompleksa.. obzirom da je ocigledno ljubitelj marke mercedes-benz (kao i sve seljacine sa balkana, vecinom, mada se ne smije generalizirati) toplo bih ti, papak, preporucio neki fach-magazin pa da se obrazujes u oblasti \"automobilizam\".. mozda i otkijes i spoznas da bmw ni najmanje vise ne zaostaje iza mercedesa i da ih je u kvalitetu cak i prestigao. no, mislim da je svako dobronajmjerno upucivanje uzaludno jer glup ne moze ni da skonta koliko je glup. servus ! (cest pozdrav iz Bavarije ) B ayerische M otoren W erke !!
@ mercedes: pitaj mamicu krajinku kako ciko zigu, :)) se.rem ti se u krajinu \"ljutu\" :) klosaru provincijalski. ja jesam SARAJLIJA i time se ponosim i nemam te komplekse sto ti imas, majmune priglupi.
@dingospo hahahahahahahahaha žauuu neko mi se pronasao u necemu dzeparošu, šaneru, pičkice najveca hahahahahahha
@ mercedes: pos.erem se ja na tebe i u sred tvoje krajine, seljacino glupa sa malogradjanskim kompleksima.. vidi mu nicka, samo mu pocrtava koeficijent nepostojece inteligencije. imbecile glupi.
ma sve je to paljenje po djepu..svaki mjesec neki novi model a ljudi su ovce za sisanje..platiti za auto 50.00-150.000 eura je glupost..ja evo vozim vectru 2.5 cdx 1996 godiste platio je prije 3 godine 4000 eura i pici 240 na sat bez problema ..zasto bi platio 50.000 eura za nesto sto ide brze 30 km na sat i gdje samo ponekad mogu ga do daske pritisnuti i to na par sekundi jer uvijek moras zakociti..
DZEKO GA KUPIO
heheh. :D smjesno ali istinito...
BMW je auto za vozače...ostala su za putnike !
ma ne moze ovaj kurton od auta mercedesu vode politi kada pere guzicu.... poserem mu se na haubu licno i personalno a vama sarajlijama seljacima najvecim isto, pozdarv ostalim iz krajine
Mozel se na ovo auto smuvat Selma Bajrami i Hana Hadziavdagic?
pa sad hoces da kazes da BMW svoj profit ostvaruje na osnovu dilera droga ?