Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
primam donaciju
svi ovi a posebno 3. preradjeni motor imaju rok trajanja godinu dana, prenapregnuti kao jednokratni motori formule 1 ;)
jbo auto bez nišana....
Tunirani automobili, za ljude sa puno novca i malo mozga.
hajd majke ti uklopi se u masu i vozi golfa 1.9 tdi i pusti ljude koji imaju mrvu vise stila da voze ono sto je ljepse, udobnije i privlacnije od tvojih "pametnih" vozilica
Ne mogu tunirana auta nikad biti bolja i pouzdanija od fabričkih, ova napumpavanja konjskih snaga će dovesti do toga da za par mjeseci intenzivne vožnje motor će da ode ili mjenjač ili jedno i drugo. Čak i u ovm članku piše: "Uprkos boljim performansama, tuner preporučuje vlasnicima da se zadovolje prvom fazom s obzirom da modeli nisu dizajnirani za obrtni moment veći od 500 Nm."
AMG