Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes glupo kamera postavljena u p.m.
Vidi makinje, ida naprjed nazad ljevo desno uzbrdo nizbrdo. Svaka cast...
autich je stvarno unikatan kao sto i pise :)))
Jao komentara, ne mogu vjerovati. Postoji jako puno motora manje zapremine od 2 litra, a sa preko 1000Ks. Pun youtube lancia integrale sa preko 1000konja i 2litra motor. Bugatti veyron mora preci hiljade kilometara bez serivsa, a ovo auto ide nakon 4,5 trka na servis motora. Veyron ima 8 litara motor, wikipedia brate.
Ma pricajte vi hejteri sta hocete ali GTI je GTI!
New Bugatti Veyron 16.4 Super Sport: 1,200HP and 415km/h - 258MPH
@ :) Sta se pravis pametan a ne znas ni sta govoris. Bugatti ima 8.0 motor i 1001 KS kao sto je covjek napisao,a ta oznaka 16.4 koju ti spominjes je broj cilindara i broj turbopunjaca na nj motoru.
@DoDick: Bugatti ima 16.4 motor i 1001 ks, ako te neko priupita :)
\"Automobil je dizajniran za takmičenja, tako da je njegova unutrašnjost ispražnjena. Tu je instrument tabla od karbonskih vlakana, novi instrumenti i sigurnosni kavez. U unutrašnjosti se nalaze dva sportska sjedišta, kao i modificirani mjenjač.\" Vi redakcijski diletanti sami ovo pisete ili vam neko pomaze?
Čuj zvuka kao Jugo 45... :D
ja sta uradise od onako dobrog auta budale...
Sve je to kuuul ali ja ne vjerujem da ima 1074 KS previse je to za 2.5 motor...Bugatti ima 8.0 motor i 1001 KS Normalno sad ce da se javljaju ovi dziberi sto vozaju golfove Hrasnica Tuning i da kenjaju kako je sve moguce i kako su oni nakrucili svoje ljubimce kod brke u garazi i kako 1.8 gti ima 3544154854124567485 KS
evo mu i konkurencije ako koga interesuje http://www.youtube.com/watch?v=lwAnr4s4Crc
zipa kad ga isprovocira ovaj audi kvatro na 6.30 -brko ga stisnu u limitator jedva ga obuzda
brate dragi