Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pase li nesto u zamjenu,sa mog profila
e jeste ga i cunirali...
Ne pomaze ovdje tuning kad je konkurencija mnogo bolja, vanjstinom pogotovo :) . Moje misljenje. Audi RS6 , M5, pa E63 ..
A audi hejtera hahah. Strasno. Samo zatucan lik ce rec da je ovo ljepse i bolje od rs6. Al ima svakakvih ljudi sta ces. Ja lijepo kazem, s klasa bolja od osmice, ali e i a6, nisu za mene ista klasa, ni po cemu!!!!
Budi realan, izgleda kao e220. Katastrofa, nije masivan, coskast, izduzen.. Nova ce vjerovatno bit vrh, s novom s klasom su probali novi dizajn, uspio je, sad ce ga svi imat, o a klase do gls-a. Pa ce opet svi rec audiji kao jaje jajetu, nema sta. Svaki se audi razlikovati moze, dok ja npr. ne mogu razlikovati s prijeda s , c, cls i s coupe.. Nema sanse...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)