Značajne promjene izgleda
39

Ovako izgleda Mansoryjeva verzija BMW Serije 7

D. B.
Mansoryjevi aftermarket paketi su često ekstremni te radikalno mijenjaju izgled automobila i znatno povećavaju snagu njihovih motora, no kreacije ovog tunera, barem u vizuelnom sektoru, nisu za svakog.

Njemačka tuning kuća Mansory je 2023. godinu okončala paketom namijenjenim BMW-u Serije 7, kojim je "ubila" njegov izgled. Tuner tvrdi da je kreirao "izvanredan aerodinamični program" za novu Seriju 7 i značajno promijenio njen eksterijer.

Paket je najavljen postom na Facebooku tako da nema mnogo detalja, ali se oni očekuju uskoro. Poznato je da je automobil dobio set 22-inčnih FD.15 felgi, koje su dizajnom slične felgama proizvedenim na modificiranom Rolls-Royce Ghostu. Također, tu su crveni detalji koji krase veliku bubrežastu masku, a dio paketa su prednji spliter, pragovi i stražnji difuzor.

Mansory je spreman na ispunjenje želja svojih klijenata kada je riječ o uređivanju unutrašnjosti, a objavljena je samo jedna fotografija karbonskih pragova koja ukazuje na to da kupci mogu prekriti svaku površinu ovim materijalom. Također, dostupne su različite opcije kože i Alcantare u brojnim bojama.

Informacije o cijeni i dostupnosti tek trebaju biti objavljene.

Vezani članci