Za još više pažnje
40

Mansoryjev Bentley Continental GT košta 368.900 dolara

D. B.
Baby plava boja odgovara automobilima kao što je Bentley Continental GT, a oni koji žele da se dodatno istaknu u ovom skupocjenom modelu imaju sjajnu priliku.

Riječ je o primjerku modela Continental GT koji je modificirao Mansory, ali za razliku od većine projekata ove tuning kuće, ovog puta su načinjene suptilne promjene koje zaista odgovaraju automobilu iznenađujuće dobro.

Continental GT je dobio redizajnirani prednji branik, promjene na usisnicima zraka i mali spliter, a sve komponente su napravljene od karbonskih vlakana. Mansory je lakirao rešetku hladnjaka u crnu boju te je pripremio set kovanih felgi s oznakom FD-15. Riječ je o 22-inčnim felgama dizajniranim u stilu diska, koje izgledaju prilično upečatljivo. Međutim, ove felge nisu eksluzivne za Continental GT te se mogu kupiti za niz drugih modela uključujući Audi RS6, Audi RS7, Bentley Bentaygu, Lamborghini Urus, Land Rover Defender, Mercedes-Benz S-Klasu i Rolls-Royce Cullinan.

Continental GT je dobio i nova karbonska kućišta bočnih retrovizora, karbonska produženja pragova, stražnji lip spojler i fiksno stražnje krilo, kao i stražnji difuzor.

Mansory za ovaj automobil traži 368.900 eura, dok se standardni Continental GT u Njemačkoj može kupiti za 220.000 eura.

Vezani članci