Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Sacire iz Jablanice sto pozire ispred mecke makinje. Moram je nazvati veceras da dodjem da joj promjenim ulje i razgazim gume.
Ee ovo kupujem abd ,kad bude 3,500hlijade..;)
Ne znam šta je smiješnije, epitet \"apsolutno savršenstvo\" ili predugačak i kičast naziv. Po meni nepotreban i kičast tuning. Originalni SLS AMG je bolji auto. Ovo je za skorojeviće koji za auta nemaju znanja, ali imaju novaca za trošenje. Obični SLS ubrzava 3,7 sekundi 0-100km/h, a gari 317 km/h, troši osjetno manje i košta manje. Tuning rijetko završava kao bolji auto, a uvijek košta više.
bosnjo je vec ovakvog slupao ;D
fali mu konja...sdi bi ga zašlepo
Hoce li i ovaj za Tuzlu pa malo kroz bus da prodje xD
Dobra Crnka Nema Sta... a ima i neki auto pored nje... XD
lijep auto nema sta, ali iskreno vidjao sam ljepsa ..
MA BASKA JESTE I ???????? sigurno neki politicar mafias ili bogati derpe voza a ne onaj ko bih zeio
jel\' i seka u paketu
jeli Ona uracunata u opremu, ako jest evo 2000 KM.
Samo da su malo veće diskove stavili :D
i bez poboljsanja moze dostici brzinu od 320 km/h
Dacia izgleda bolje
-(autodoktor)na YouTube. za one sto im je hobi odrzavati svoja auta, vrlo poucno.
jaooo šta bi joj radio