Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jest ga čunirao ,svaka im čast!
...taman za četir' metra drva...suva, bukova...
E jesu ga tunirali svaka im cast! nidje veze za jednu tunersku kucu...ovo je mogao svaki nas papak da uradi, čipuje ga, spusti gewindama, nabaci felge a ove ostale estetske radove (kao papucice) moze nabaviti na autopijaci...
@zako81 Koji si ti debil... sigurno si ti "ponosni vlasnik" dvojke i vidi se da pojma nemas o autima. Za tvoju informaciju ja vozim Alfu 159 al to nema nikakve veze sad. Nisam pristalica nikakvih tuninga, najljepse mi je fabricko stanje auta ali kad se vec "ćunira" onda to treba odraditi kako velike kuce rade tipa BRABUS-a i slicno a ne ovo uvaljivanje muda pod bubrege.
Ima u cijeni razlike hehe...
Pa i nema neke razlike