Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad kad se drvosjece popale, zaboravit ce na odjel "ljepotice" narednih 7 dana
San svakog balkanca......
Ni prvi ni posljednji primjer friziranja. Padne mi na pamet Toyota Supra posljednja grneracija koja se dala nafrizirati i do 1000 KS.
Mahmutovac na aparatima
nudim traktor i kravu
pa Hotina lancia ima cca 700 konja
ali ima i wheelspina mrtvog ,ovaj golfać ima ovijes vrijednosti $$$$ odlican prijenosnik . hotina lancia je dobra ali nasprem ovoga je ...
Hotaaaaaa
Hotaaaaaaaaaaaaaa
Tukne na 80-e i Reli B...
Grooa B je bila, u najmanju ruku, jako “interesantan” fenomen. Štrta što je više nema.
Novinaru popusis mi karu. Cuj jedan od najsnaznijih Golfova na svijetu...pljuc
https://www.youtube.com/watch?v=DRLElJM3Bk8
Ovaj je iz Buca potoka garant :-)
e djeco draga sjecam se prvih modela Golf 2 po sarajevu,... vi niste ni svijesni koja je to atrakcija bila pored varburga, skode, fice, lade , zastave i ostalih kanti
I opet dodjete i kukate na golf II. A btw ovo je koliko sam skontao auto za utrka samo. Po lokalnim rallye trkama imas ovakvih auta auta koliko hoces ( kadett, felicia, yugo, trabant....) i nije mi jasno kako.neko moue pomovom pljuvat. Ljudi imaju barem neki hobby za razliku od vas ebo vas bakir i golf vise.
zivotni san prosjecnog Bosnje: jos tespih okacit i zvucnika naredat u gepek, uvrnut kicmu da glava dodje izmedju sjedista, ruka na mjenjac, narukvica obavezna i beskonacno kruzenje uz narodnu iz gepeka.
A što je tebi neko život zagorčao 😉
Seljačko auto
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.