Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
23-inčnim Hurricane RR felgama moze izac na mahmutovac??
Sad ce se ku*cit po carsiji ove lafo gazde, sto radnicima duguju po 10 plata.
sexy
A trosi fildzan goriva
Ajjj felgi...
(y) next one
Nevjerovatno je kako je ovo ružno auto!
Ma auto je jednostavno ružno, ne ulazim u konjske snage i ostale performanse, u pitanju je čisti poraz dizajna! Ciljana grupa za prodaju ovako preagresivno dizajniranog auta su plitki, neobrazovani ljudi, bez imalo smisla za estetiku a sa mnogo, lako stečenog novca, dakle fudbaleri, UFC borci i dileri droge. Nemoguće je i zamisliti nekog ljekara, advokata, ili elektroinžinjera da bi ovo bio njegov izbor auta. Ovaj dizajner bi trebao izvršiti ritualni harakiri zbog svog promašaja, a ne onaj jadni arhitekta koji je projektovao BMWovu zgradu u Minhenu!
@gledalac99 Pa nemaju svi isti ukus.Meni je recimo ovaj auto savrsenstvo iako ga nikad necu moc priustiti. Uglavnom, u Mostaru ispred SKB-a (bolnice na bijelom brijegu), svaki dan (radim u bolnici) dolazi 10-ak doktora,sto mlađih sto starijih koji voze x6. Znam i par odvjetnika koji ga voze.A u svijetu ga voze razni ljudi a ne samo dileri i nogometasi. Shvatite vec jednom da ima razlicitih ukusa i da BMW ne voze samo krimosi.