Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strašan !
moram priznati da sam ovo cudo vidio uzivo (ne bas ovaj ali \"obicni\") i umalo nisam napravio sudar...znaci izgleda ko .ebeni borbeni avion...prestrasno
Slabo je ovo za naših uslova... ! :)
kako si ti priglup 2,9 naspram 2,8 = na qrcu te nosam jedna desetinka je nista sine - to znaci za deseti dio sekunde neko slabije presalta brzinu ili ne uoci zeleno na semaforu i to je to - taj pobjedjuje. Ergo, vrlo lako moze biti i karanje Nissana Drugo, pogledaj izgled ovog svemirskog broda i onog nissana. Enterprajs vs golf cetvorka (rekao bih dvojka ali necu da omalovazavam jer nije toliko strasan nissan). Maximalna brzina - ovaj Enterprajz ide 370 km/h a nissan toliko ne bi mogao NI KAD BI GA IZ AVIONA BACILI :) Moze sa nos sistemom i tuningom od nekih 100 000 $...i onda negdje do 370 mozda i dobaci - a uvijek postoji opcija da se stavi NOS i na LAmb ;) Dakle, sine, d.u.v.a.j mi ga i idi gledaj malo klipove na youtube i svrsavaj na pacenike koji su zivot i stotine hiljada dolara ulozili da bi parirali kralju sportskih automobila - Lamborghiniju ;)
Porediti dizajn ovog Lamborghini-a i BMW-a je smiješno. BMW će imati ovakav dizajn za 100 godina. Power BMW M6 Hurricane RR has an 800 hp at 7 500 to 8 000 rpm. Top speed is 228 mph and can go from 0-100 kph in under 4.35 seconds. Lamborghini Aventador LP700-4 0 - 100 Km/h 2.90 sec 4,35 >>>>>>> 2,9 Stvarno bi ga BMW pojeo za doručak :) NISSAN GTR 0-100 ZA 2,8 SA \"JADNIH\" 550 KONJA I V6 MOTOROM, STO ZNACI KAR.ANJE LAMBOA
samo cekam kad ce sljedeci prilog biti na ovom portalu da ga je neko iz bosne narucio i da ce ga provozat za koji dan po ovim nasim divnim cestama kao i onog nisana gt-r i ferarri ff pozz za sirotinju bosansku.
@ @lol to ne znaci nista. lamborgini je uvijek forsirao brzi start, bmw kasnije razvijanje brzine. http://www.youtube.com/watch?v=UUfJ94aKO0g kao npr u ovom videu. vidis kako gallardo u pocetku ostavlja bmw i to je tih 0-100 o kojim ti pricas. ali ono sto je bitnije je poslije sta se desava i tu bmw jede lamborga. lamborgini vozila su vrlo laka, a bmw solidno teza u prosjeku i zato bmw starta slabije od njih. ali opet mozes vidjeti koliko je m power napredniji od ostalih kada uspije od 4.te brzine pa nadalje ne samo stici nego i fino ostaviti italijana.
njesra.... ne moze preko lezeceg policajca u visokom
Porediti dizajn ovog Lamborghini-a i BMW-a je smiješno. BMW će imati ovakav dizajn za 100 godina. Power BMW M6 Hurricane RR has an 800 hp at 7 500 to 8 000 rpm. Top speed is 228 mph and can go from 0-100 kph in under 4.35 seconds. Lamborghini Aventador LP700-4 0 - 100 Km/h 2.90 sec 4,35 >>>>>>> 2,9 Stvarno bi ga BMW pojeo za doručak :)
ovo bmw hurricane jede za dorucak kao sto i Mpower modeli jedu ostale lamborgini modele za dorucak. precjenjeno auto skroz.
voistinu zapanjujuć prizor
a za bosansko trziste ce da se zove JaRabbii...
6,5-inčnog motora? Trebate koristiti malo manje google translate....
sex mrtvi
gledao sam testiranje na tv, a ovaj voditelj fakat je trazio mana svim najjacim autima . Mijenjanje brzine je npr agresivno, trznete se svaki put kad je promjenite, onda i tih 777 ks gdje ces ih iskoristit, jedino na aerodromu na pisti, a i handling ili upravljanje mu nije bilo bas najbolje. Strasan je ali ne vrijedi toliko para dati za ovo.
Mozemo ga samo gledati i to vecina nas iskljucivo na fotografijama. Bolesno izgleda... sta li ce napraviti za par godina...
jos mu samo krila fale