Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M3 karavan replika? Jarane,nikad kije postojo M3 E30 Touring/Karavan. Ima M-Modell ali ne sa M3 motorom fabricki su svi imali 4 cilindra..Ja sam imo ih mnogo a jedan M3E30 Evolution..i bili su sam karoserija sa 2 vrata i mnogo drugih fabricki razlika sprema normalnim E30..Jedino u italiji bilo je 320is sa tehnikom M3 a karoserija ista ko ostali E30.
S-motore imaju samo ///M modeli ....
Replika je kopija originala. M3 e30 nikada nije postojao u karavanskoj izvedbi. M3 e30 nikada nije imao I6 motor pod haubom, niti 6 brzinski mjenjač. Ovo je replika M3 e30 koliko i od mog komšije tristać.
iMAL dZe bIJeloG Luka kuPit? :(