{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Aston Martin sa Istoka

S
29.7.2008. u 11:47
0
0
Aston Martin sa Istoka
0
Nakon što su se pozabavili Lamborghinijem Gallardom i Bentleyem Continetalom GT, japanska tuning kompanija VeilSide odlučila je u svoj program modifikovanja supersportskih i egzotičnih automobila uvrstiti i prestižni Aston Martin.


Iako je kroz program razvija i modificiranja prestižnih automobila vođen pod kapom VeilSide kompanije, svaki egzotični primjerak sa „mirisom“ japanskog tuninga dolazi pod imenom Premier 4509. Riječ je tek o tržišnom smještanju, te iako je riječ o istoj kompaniji jasno je da se vlasnici Astona, Lamba ili Bentlija ne žele poistovjećivati sa „Fast and Furious“ scenom kojoj kič definitivno nije stran.

Tako Premier 4509 nudi tuning komplet za Aston Martin Vantage koji će biti proizveden u ograničenoj seriji od 300 komada. Svaki komplet će imat svoj serijski broj i činiće jednu cjelinu, a uz to idu podaci i o prvom vlasniku kompleta, pa Premier 4509 ustvari pravi ponudu i uslugu koja se dobiva kao i pri kupovini kompletnog autombila. Komplet za Vantage se sastoji od većeg i agresivnijeg prednjeg odbojnika sa više otvora za zrak, širih prednjih blatobrana, bočnih dodataka za pragove koji se uklapaju u liniju karoserije, većeg zadnjeg odbojnika sa redizajniranim difuzorom, te diskretnog zadnjeg spojlera. Po želji, Vantage komplet biće moguće upotpuniti trodijelnim aluminijskim naplacima koje su u Premieru 4509 dizajnirali posebno za Vantage.U ovoj kompaniji garantuju da ovaj komplet zadovoljava visoke standarde kvalitete i sigurnosti, te će se proizvoditi od kvalitetne ojačane plastike, dok se po želji neki dijelovi mogu praviti i od karbonskih vlakana.

U svakom slučaju klijentelu i vozače Aston Martina nije lako zadovoljiti, čega su u Premieru 4509 sasvim svjesni, pa su se u potpunosti posvetili kvaliteti i odličnom dizajnu, te očekuju prve isporuke ovih kompleta već krajem ove godine i u međuvremenu već najavljuju slične ponude za Bentley i Maserati.

Osvježenje i za Targu

28.07.2008. u 20:42
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: