Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesul ove nevine?
PRED RAMAZAN
gdje se mogu iznajmiti ove cure na nekoliko dana? užitak zagarantovan ;)
Dobre ribe i super fazon, samo ne znam gdje ovog bijelo-žutog gabora nadose. NIje ona za ovoga, ona je za prodaje cjedenih sokova i sladoleda :-). Super Toyota
ako je moguce da dodje crna, skroz desna sa prve slike. preporucujem im da skinui grudnjake i da im se shlaufom poprskaju majice.
posjedujem toyotu corollu. crna, d4d. A44-T-353. parkirana je u ulici azize sacirbegovic do broja 33. moze li da dodje jedan andjeo da mi opere glavu motora danas oko 5 poslije podne. cekam andjela u toyoti pozada.
dobre su dijevojke naročito su šorcevi dovoljno kratki da im se vide noge..
Mogle su i moj oprat :) PUSSA
nagu.zivale se, pravile budale od sebe i stavile po 30 km u džep...