Zbog prevencije kvarova
0
Toyota povlači više od 600.000 vozila
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dajte meni jednog djaba.. snaci cu se ja i bez kocnica nije problem.. greh0ta na otpad majke mi....
Cim sam procitao naslov, znao sam da ce se vec neki papak naci da hvali svog golfa 2-cu!! :-)
Opet blam. Prvo kaze kako je kupio aurisa kao prvo auto u zivotu a sad odjednom predje na babinog RAV4. Razlika nebo i zemlja... a sad da ti pricam kako sam vozio hiluxa 3 godine i onda landrcruiserku jos 4 godine, ne bi mi vjerovao. I jos nesto pljucka po golfovima, bas pravo umisljeno deriste, ono kao to je za sirotinju, haha... Ovdje u BiH kad se onako domacinski stavi sve na papir VW je zakon. Toyota je u cijeloj Evropi na marginama prodajnih statistika, prosle godine su drzali svega 4,4% trzista. VW je imao 21,3%. Shvatices to kad odrastes... tad mozemo i nastaviti ovaj razgovor. Do tada se razmeci tatinim RAV-om (u narodu poznat kao SUV za zene) i svojim aurisom (najsterilnije i najdosadnije auto na trzistu) misleci da znas nesto.
@yale vozao sam ja otac mi vozi rav4, malo si ti sve ovo preozbiljno shvatio, cuj ne blamiraj se. Eto ti se ne blamiraš golfoljubac. Zna se ko vozi golfove, kao što i sam naziv marke kaže običano, siromašno, pučanstvo. Samo Toyota.
a sto je general motors rospija golema.. na sve moguce nacine pokusava izbaciti japance koji rulkaju americkim trzistem automobila sve su to administrativne smicalice..kakvo curenje i slicne gluposti.. od ovih svih automobila vjerovatno ce samo na njih par piti nesto doradjeno a ostatak potvrdjen kao potpuno ispravan ali eto tako rade americki lobiji jadna je to zemlja..koja piramida nema :)
@Y - time sto ti je auris prvo auto i toliko ti se svidio pa namjeravas samo toyotu u zivotu voziti sve si rekao o sebi :) provozaj jos ponesto i ne blamiraj se, yebo te auris.
@MOR\'O nista ti vozi golfa 2. sto ne mogu ovog kad se nema para pravda se glupostima eto golf najbolji ikad... Ja sam 2010 kupio aurisa, to mi je prvo auto i plan mi je samo toyotu u životu voziti eto koliko sam nezadovoljan
Sreca ja svog dzipa kupi u Tomislavgradu.
Svaka cast. Oni radi sitnice povlace auto jer su uocili gresku i sispravalju je rde posteno, a ovi nasi kazu am to tako treba to je uredu, a tamo nis nevalja. Dobro i kad bi bih povukli tolio imaju problema da ih nebi vise vratili na trziste. Slavni Audi 2.5TDI ima milion problema sa motorom i nikad nije povucen iz prodaje. kao i mnogi drugi
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
Ma golf 2 je tito. Hebo vas Toyota vise!