Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvi su poceli sa povlacenjem i prvi priznali svoje greske za razliku od drugih proizvodjaca koji povlace nakon tuzbe. toyota je stvarno za pohvaliti
Jedini proizvodjac automobila kojem vjerujem! Oni zbog jednog slucaja povuku 6.5 mil vozila! Briga o musterijama na prvom mjestu, zato su i broj jedan u svijetu!
@Trn: Zivim u CH. Vozim Lexus... Neces mi ti pricati o automobilima!
@Black: Lexus IS 300, 2013god, V6 230KS Prezadovoljan sam, potrosnja je oko 10L .Sto i nije nesto kako ga vozim.
Skandal je kada VWvara radi izduvnih gasova, a kada Toyota po ko zna koji put povlaci auta radi greske opasne po zivot, to je za pohvalu (airbag, kocnice, opasnost od pozara...). Pa jeste li vi svjesni da svaki taj VW koji ima sporni software zadovoljava Euro 4 normu, to je nesto sto 75%, a mozda i vise vozila u BiH ne zadovoljava. Ne volim VW, ali ovo su cinjenice, pred kojima se zatvaraju oci. Glupi bosnjo!!!
Svaka cast Toyoti, sami priznaju greske svojih dobavljaca. Ovaj mehanizam nije proizvela Toyota ali jesu krivci pa to javno priznaju. Na stranu kvalitet, nije lijepo kao kupac ovo dozivit ali je lijepo da te obavjeste i isprave nepravilnost.
Pošteno! Nije džabe toyota najveći proizvođač vozila. I uvijek u vrhu po pouzdanosti.
"Renomirani" Japanski proizvodjaci opasni po zivot a "pokvareni nijemci" opasni po okolis ...Izvolite pa birajte do cega vam je vise stalo p.s. ja znam ;)
Ogromna je razlika u gresci dobavljaca koju je Toyota otkrila i svjesnoj,namjernoj varci od strane Falschwagena
ha ha ha a bošnje se naročito pale na električne prozore :))
sretni vlasnik tt verso d4d 😀 62 000km i 0 problema
Japanac ne dopusta muljaze i javasluk..zato je meni Japan na prvom mjestu, porodica na drugom a posao na trecem mjestu.
Ne bi me iznenadilo da glavni I odgovorni inzinjer za ovaj problem pocini harakiri. Japanci su takvi.
Mehanicki kvar, nije svjesno instaliranje softvera za laziranje podataka :) Kosooki su zakon,
moj prozor desni na Toyota Auris se ne otvara................pomagajte............ahh
ogledalce, u tekstu se krije odgovor..isprintaj ovo sa klixa i pici u Toyotin servis da ti zamijene prekidac drugim
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
istina........desni prozor je otkazao,,,,,,,ne otvara se na dugme vise.........
hahahah necujem nista, samo znam da ne otvara kad pritisnem dugme..............jebes desno ima lijevo staklo..........ono otvara
naravno da nije......al eto vidis da povlace vozila zbog te male zaebancije..........sta da mi povuku moju Aurisicu....nedam nikom
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
malo malo ovi povlace automobile, koji je ovo put vec
bar priznaju a ne kao smeca od vw i audija