Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar i ti, sine Brute? ... u tebe sam polagala svu nadu :))
Zračni jastuci uvijek eksplodiraju,samo koliko,ovi toyotini ubijaju
Sad ce umjetnici sa klixa pisati ponovo kako je ovo za svaku pohvalu XD Ovi ljudi, svaka njima cast, ali bar 2 puta godisnje povlace vozila. I to se radi o opasnim stvarima, zracni jastuci vec drugi put, kocnice, mogucnost od pozara...
Ma jebes i VW, oni su precjenjeni svakako. Ali njihova greska, odnosno prevara, nikoga nece kostati zivota i u tome je sustina!!!
HAHAHAHAHAH sto me nasmija :D Pa bolan prvo malo citaj, pa onda lupetaj!!! Vozila sa spornim software-om zadovoljavaju EURO 4 normu. I nisu toliki problem sami izduvni gasovi nego prevara, prodavali su ga kao EURO 5! U svijetu se trnitno ne vozi ni 15% vozila sa Euro 5 normom, mozda je cak i 15% pretjerano!!! Da se tako dobija rak pluca i slicno, niko od nas u BiH ne bi zivio ni 20 godina. Ali ja ne znam kako nas ne podusi prica takvih laika i neuka kao sto si ti??? Vi ste ovoj drzavi svakako kao tumor!!!
isil poceo placati tojote po cijenama vecim za 40%.
motori su im odlični, ostalo žešće sranje.
...znači, ako te ne dokrajči čeoni sudar, tu je erbeg da "dovrši" započeto.
"Toyota povlači 1,6 miliona automobila" al većinom Pick-Upove iz Sirije