{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Toyota otvorila novi salon u Mostaru

S
9.5.2011. u 11:45
0
3
Toyota otvorila novi salon u Mostaru
0
U petak, 6. maja, svečano je otvoren novi prodajno-servisni salon Toyote u Mostaru, koji će pokrivati područje Hercegovine. Presijecanjem vrpce, salon je zvanično otvorio gospodin Masahiro Kuwahara, Predsjednik Uprave Toyota Adria Grupe.
Salon će djelovati kao dio kompanije Auto Nuić doo, koja je u aprilu mjesecu postala oficijelni trgovac i serviser Toyota vozila.

“Veliko mi je zadovoljstvo prisustvovati danas otvaranju novog Toyota prodajno-servisnog salona u Bosni i Hercegovini, u gradu Mostaru.“, izjavio je Masahiro Kuwahara, Predsjednik Uprave TAD Grupe. “ Uvjeren sam da će s predanim radom i kontinuiranim poboljšanjima AutoNuić u kratkom razdoblju postati jedan od najvažnijih Toyota trgovaca, ne samo u Bosni i Hercegovini, već u cijeloj TAD regiji.“, istakao je Kuwahara.

Novi Toyota salon otvoren je nakon dugotrajnog perioda selekcije najboljeg partnera, koji će biti u stanju odgovoriti na stroge Toyotine standarde. Nakon građevinskih radova, treninga prodajnog i servisnog osoblja u Ljubljani i Mostaru, Auto Nuić je u aprilu mjesecu postao zvanični Toyota trgovac i član Toyota obitelji.

“Pred Upravom i osobljem Auto Nuić, kao novog Toyota trgovca, nalaze se dva velika izazova: da privučemo što veći broj kupaca i time ostvarimo adekvatan tržišni udio u regiji, te da kroz besprjekoran odnos prema kupcima postignemo osnovni cilj Toyote – potpuno zadovoljstvo kupaca.“, rekao je Branimir Barišić, direktor tvrtke Auto Nuić doo.

Vrhunski opremljen izložbeni prostor, veličine 500m2 već je 20 dana na raspolaganju svim zainteresovanim za Toyota vozila, te je tako prva Toyota Yaris izašla iz salona i našla svoju zadovoljnu vlasnicu. Čast da uruči ključeve prve Toyote koja je izašla iz Auto Nuić salona imao je Predsjednik Uprave TAD Grupe, Masahiro Kuwahara.

“Izuzetan je osjećaj sjesti iza volana svog novog automobila, a primiti ključeve na ovakav način, pri ovako svečanoj prilici je uistinu posebno. Sada mi je još draže što sam se kod kupovine, odlučila baš za Toyotu.“, izjavila je gospođica Sanja Šukić, sretna vlasnica prvog Yarisa, prodatom u novom Toyota salonu u Mostaru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: