Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toyota je bog-otac u auto industriji. Kolega voza Toyotu staru preko 20g, 1.6 motor, sjeca se samo ulja, filtera, redovnog servisa, poneki potrosni dio. Nista od velikih kvarova, ide na -20C ko podmazana. Nepoderiva auta. I sama sam vozala par sluzbenih Toyota, a licno posjedujem jednu. Vrijedi svake pare.
Ništa čudno pored raspadajućih se motora i dsg automata u VW, i gledajući talijansko i francusko smeće što gube na vrijednosti kao dinar 1990...
Bili su podsticaji za kupovinu hibrida. A tu je Toyota napredniji od drugih proizvođača. Prestigli su vw koji je izgubio malo povjerenja zbog afera.
Molim ispravite pogrešku. Nedostaje vam jedna nula. Nemoguće je da TOYOTA proihvede za 12 mjeseci manje od milion ailutomobila. Svako ko se iole razumije u autoindustriju zna da Toyota godišnje proizvede samo Korole skoro milion komada.
Reklama za novi Lexus snimljena u Beogradu.