Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja. 1.0 l, sa DSG mjenjačem i opremom na najnižem nivou oko 18.500 Eura, a Style oko 22.000 Eura sa istim mjenjačem i motorom. Znači ako si invalid i imaš povlasticu u 30.000 KM se uklopiš sa gologyzanom od opreme. MOKKA X za invalida bila 29.900 KM sa dodatom opremom na paket INNOVATION. Bruka nekavih sitnica i motor 1.4 turbo sa 140 ks. Znam sad će priča hebo OPEL, e pa hebo VW jer su prevarili i nikad obeštetili kupce onih sumnjivih motora. Kod nas nude 50 KM. Hohštapleri.
@Posljednji Mohikanac .... Hebo Opel!
Ma sta ce vozit ko veliki. SUV-ovi se ne mogu mjerit s pravim terencima, a kamoli ovi SAV-ovi tzv. fejk terenci sa pogonom samo na prednje tockove
@SejdoBrabonjak Ne mislim da iko kupuje ovakva auta da bi ga vozao kao terenca vec vise zbog toga sto ima vecu odignutost od tla, malo veci polozaj sjedenja itd...
ovdje bas jaka kupovna moc pa kontam samo koju boju da izaberem
Zaboravili ste navesti 'Trese ko traktor'. Vanjski izgled 10/10, unutrašnjost i udobnost 0/10.
@Collonelo Svaki VW je takav
To kaže svaki dečko djevojci.
Dok ga Jala ne opjeva u pjesmi neće biti popularan .
Konacno je VW prepoznao zelje BH kupaca i poceo da proizvodi vozila za nase puteve sa visim klirensom. Jest da ce BH kupci ova vozila kupovati za 15ak godina, al nema veze kod nas se putevi svakako nece popraviti.