Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo na slikama su sve GT Optic modeli .. u bosnu ce stizat bijeli prepravljeni teretni
Peugeot ce osvojit trziste, jer su jeftini od ostali a ova nova vozila su previse dovra, a ko nije vozio nove 2008 3008 5008, ili novi 508gt koji je auto godine, a to sto nemate para uzmite sebi golf2 i tocite laneno ulje
Fino auto ali ipak bih radije novog Clia
Imao sam francuza,tacnije scenica grande i vherujte da he to smece od auta,nikad vise francuz u budycnosti samo nijemci.
@Macak12345 A ti si kao 'upućen' šta sam kupovao ili projiciraš svoju situaciju na mene, ne'aš ba pojma...
Generalno, autic je za 5, ali brate, ove nove instrument table su im ruzne.
Peugeot 207 je najljepse malo auto ikad napravljeno, a voziti ga bilo je milina, onda je izasla nova 208 koja je bila 10 koraka u nazad, ali sa ovom novo 208, 207 konacno ima neku konkurenciju..
peugeot , sinonim za loš kvalitet (plastika pobogu...)
Pa zar ste morali ici skroz do Portugala da ga probate? Nije bilo gdje blize😊
Nervira me kod Peugeota previše plastike, razni "jeftini" prekidači, i "labav" mjenjač.....
@NooDi Znaci svi auto novinari i poznavaoci automobila hvale materijale u peugeotima a ti se nadjes da kazes da je jeftino... Vec od 207 koriste materijale bolje od onih u polu, a tek su sad daleko iznad pola u rangu s audijem A1. Sjedi u noviji peugeot od 2010 pa na ovamo da se uvjeris sam
@HR-MO Žena uvijek kupuje Peugeot, ja sam ljubitelj švaba, tako da znam lično o čemu pišem.... Sjedi ti u npr. 10 godina starog Peugeota i bilo kojeg 10god starog švabu pa ćeš skontati neke stvari....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Posto je dobio 4 * na EuroNCAP u ne zanima me.
Da, ali bez elektricnih pomagala, tipa.lane assist, emrg. brake, i sl. uglavnom nepotrebno. Danasnja 4-ka, je 5-ica prije par godina ;)
@azizmpj I ja govorim iz iskustva, više mi se ne bacaju pare na neku negermansku 'egzotiku' za koju svi kažu 'vau' no kad je treba platiti gleda joj u amblem, iskreno, ni meni nije drago što je tako ali jeste. Ti si možda automobilski 'entuzijasta', i ja sam bio, trebalo je dugo da se opametim..
@Prometheus074 da kupite ocuvan i nov nebi mislio tako, a ne nesto iz 1990
Moze biti lijep koliko hoce, kad vidis da je pezo, znas da auto ne valja. Nema bez svabe.nista.
@Movie nisi ti vozio rcz ili novi 508gt zato jezik za zube djete
10 god ispred svih ...bilo i ostalo Motion & Emotion
''Vozili smo''' jadni auto.
peugeot je uvijek bio samo lijep izvana....nista vise od toga ne trazi od peugeot.
@gooUser1567941878 zato je golf iznutra renesansa ljepote. Pu jbt