Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samostalna marka i VW motor. Seat se loži da je neka sportska marka, a moraju sve pitati tatu u Njemačkoj. Ovakvo auto sa benzinskim motorom osuđeno je na propast. Onaj ko ima para kupiće audi, BMW, mercedes, volvo, toyotu, a ostali će kupiti obični seat. Iako mi se dizajn posljednje generacije svih seata izuzetno sviđa, mislim da je ovo pogrešan korak.
sto ovoliko minusa?Covjek je sve rekao tacno,da dajem za ovu kantu 50,60 hiljada za te pare passata boli glava,ili toyotu rav4,toyotu hibrid,hyundai santa fe,mazda cx-7 ,mercedesa ml ..
Pa to je fauve. Nista novo.