Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da ste vozili po Nizozemskoj,a ne po brdovitoj BiH🤦‍♂️ Prosječna potrošnja goriva na cijelom testu: 3,98 l/100 km pa koga vi hebete????????
Predjite vi s njim 200 -300 hiljada bez ozbiljnih kvarova pa cemo onda pricati. Danas svaki auto predje 100000 bez problema
Dobar je dok je u garanciji
Clio je inace najbolji u klasi
Ono kad izjednacis upoznavanje BiH i auta.
Sladak je al isto ko da mu je neko nacalio tablet tu na sredinu
Prva slika govori o kakvom se servisu radi...isto kao da si došao kod mahlaskog automehaničara a NE u ovlašteni servis Renault-a !!!!! Uslovi rada UŽAS...inače servis "guma M" se nalazi u Nedžariclćima preko puta Avaza tj.
@Mahalac Ja tamo vise krocit' necu. Dosao u servis nakva mladjarija radi pojma o zivotu nemaju, poslije velikog servisa udjem u auto kad imam sta vidjet', likovi mi plafon isprljali masnim rukama, pa onda vizir za sunce isto, vjerovatno su i na sjediste tako prljavi sjedali itd itd. Stvarno neprofesionalno a to je sve sto im dobri radnici odlaze jer ne placaju dobro pa onda su primorani omlatinu zaposljavat' koju nije briga kako radi
5,7 litara ulja u motor od 1500 kubika?
@pbv ko u BMW-a 20d :)
Koliko ste znali proletiti kroz Vlakovo gdje je ograničenje 40km/h dobro ste ga ikako do servisa dovukli.
Dadoše li vam ga napokon, prema ovome ni Porsche mu nije ravan :)
Ispravka novinara, niste 300 kilometara prelazili u danu nego nekih 293
Prednje metlice brisaca 120KM? Jel moguce da su tako skupe?
@jsnt To su serviske cijene :) Pomnozis normalne cijene x5 jer navikli gulit' ovce, sta ces...
Prelijep izgled automobila.
Uporedite clio star 5 god sa fabijom npr iste starosti pa onda nešto pričajte.
@artop74 Fabia je auto za Clija.
Meni je Renault bio i ostao najdraži
kad nisi bolje ni probao