Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODLIČAN! Samo ne znam odakle više izvlačite ove riječi?!?!? Navikavanje traži i OKRETOMJER čija kazaljka se "penje" u obrnutom smjeru?!?!?
halo novinar, ako se okrenes za 360 stepeni onda dodjes na isto, odnosno nisi se ni okrenuo. Mislim da si htio reći 180 stepeni...
Ma dvojka rules.
Imam Peugeot 309, 1991. godište, 1,9 dizel. Ko je to vozio zna kakvo je auto, upali bez problema i kad na -15 stepeni prenoći vani, nema brda uz koje ne može izać'. Opet kažem, ko je vozio zna šta je.
meni je extra
e vala nek ste i u ovoj rubrici nešto objavili...pa eto nemojte se više truditi,pa opet tamo nekad za neka dva mjeseca opet....
Usrali su brate sa ovim dosadnim njemackim dizajnom. Vozim 307 i brate ljepsi je od ovog a o staroj 308-ici da ne govorim. U svakom slucaju nije los.
Je li istina da su u VW pronasli neke stare crteze Hitlerovih designera i da pripremaju "najnoviji" model Golfa na osnovu toga?
Kazu imati ce cak i radio.
Za nekih 14 godina, tamam se nadam da cu i posao naci i lijepo onda sa jednog njemackog otpada na drugi, ima da nadjem ovakvog pezoica sebi, tip top motor bombona, na hadzdz sa njim mozes krenuti kako je dobar i ja rahat jos narednih 10ak godina i na kraju ga uvalim nekom levatu. Extra plan?
Je l' samo mene ova prednja maska podsjeća na onog pjevača Nenu Murića?
zvecku
mecku :-)
bas je lijep autic ali za tu lovu sam vidjeo mercku c 2.0 cdi tako nek ga oni sebi kupe ;-)
ASTRA JE ZA OVO NEXT STAGE, I UNUTRA I VANI, ONO BAŠ SE NE MOGU POREDITI KOLIKO JE BOLJA A JEFTINIJA 6 000 ŠTO NIJE MALO STARI 308 JE PUNO BOLJI OD OVOG
Probao, tacnije vozio, NAJBOLJI AUTO U SVOJOJ KLASI, nema ali!
Peugeot ................... na moj si leugeot ;-)
Ne zamjerite, ali meni ovi clanci sa testiranjem auta dodju kao provokacija za nas koji ih nikad necemo imati...
..(e)e, (H)hajdemo, (D) dalje, (I) include comment's
guza mu malo baca na trojku a? ili se meni cini realno ukakali su ga. bolji je prethodnik