Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozim prethodnu generaciju vec petu godinu, sijalice nisam zamijenio, redovni servis i vozi. Juzna Koreja je najbogatija zemlja svijeta, a svoj status hrade upravo na ovakvim brendovima. Palac gore!
Haveru, ne znam odakle ti taj info, ali ja ti govorim iz licnog iskustva, na kraju krajeva nisam bot ili kia fan, ali sam bas zadovoljan vozilicom,.
Dobra je KIA
Mozda prednja maska nije po zelji svakoga, ali su bar imali m*da da naprave nesto drugacije, a ne svako drugo auto na isti kalup. Kia je postala sila zadnjih 10 godina, a sto se pouzdanosti tice na samom je vrhu
hibrid mazde i tucsona. nebi ovo kad bi mi neko dzaba dao
Dobra a ružna
Kia u zadnje vrijeme, za razliku od samo par godina u nazad ima prekrasan dizajn i odlicne aute! Cestitam, svaka cast! To je sve rezultat ljudi koji vec godinama (isti tim) rade na unaprijedjenju dizajna. Odlicni su! Nikad nisam imao kiu ali…
Meni baš dobar, komplet. Jest možda prednji dio stvar ukusa, ali meni je top. Ni ni moja njuška ništa bolja 🙂
moze li neko dati komentar na snagu motora. Imam osjecaj da motor nije za nasih brda.
Ja bi ipak Toyotu RAV4.
Najruzniji Sportage model. Peugeot 3008 100x bolji
Ne znam šta su pokušali s prednjom maskom i 'farovima' ali auto izgleda tupavo.
Dobra je KIA
Revulucionarna kola