Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smesno
ovaj fotograf kao da zivi u Otesu.
Skoda Octavia Combi Sportline 4x4 dsg 2.0tsi 190ks!
Mislim cijena mu je baš povoljna. Halo ba. 50.000 za ovo je ludilo. I ovo ne govori Bošnjo iz golfa 4 nego neko ko je imao kiu.
Eh nema vise automobila za 30-35k. Nekad je Skoda Octavia bila 30k a vidi je sad, 50k minimalno moras istrest. Ali da su samo auta poskupila nekako bi se i izduralo...
"Umjerena potrošnja" od 8,5 L/100km? Golf 2 kada je izašao imao je tu deklarisanu potrošnju. Od tada prođe 35 godina i Nova tehnologija nam dođe na isto.
Jel fakat porediš turbobenzinca sa 160KS i motor golfa 2. Lol
golf5benzinacgolf5benzinacgolf5benzinacgolf5benzinaaaaccccc